Spring naar inhoud

Waarom velcro in je tuin gebruiken?

Velcro in je tuin is een ongelooflijk handige oplossing om je platen te binden. Je hoeft dus geen touwtjes meer te gebruiken of allerlei andere oplossingen te verzinnen. Waarom zou je Velcro nog meer in de tuin gebruiken?

Velcro is dubbelzijdig en waterdicht

Een paar andere voordelen van velcro zijn dat het product dubbelzijdig te gebruiken is en ook nog eens waterdicht is. Je hoeft er dus niet op te letten hoe je het gaat aanbrengen en als het gaar regenen dan blijft het gewoon werken. Dat zijn behoorlijke voordelen van dit geweldige product, iets waar je heel goed rekening mee kunt houden.

Velcro is te hergebruiken en gaat dus langer mee

Gebruik je touwtjes, dan zullen deze op den duur vergaan, mede door de weersomstandigheden. Velcro klittenband voor in de tuin heeft dat probleem niet. Daarnaast is het ook nog eens te hergebruiken en mede daardoor gaat het een heel stuk langer mee dan andere producten die je kunt gebruiken om planten mee te binden. En doordat dit product langer meegaat, bespaar je ook weer wat geld uit en dat zou je weer aan andere dingen voor bijvoorbeeld in de tuin uit kunnen geven.

Velcro is handig te gebruiken. Je knipt gewoon een stuk af en bindt dan de planten of takken aan elkaar. Gewoon even eromheen en aan elkaar plakken, makkelijker kun je het toch haast niet krijgen. De meeste rollen van dit soort klittenband kun je kopen in lengtes van 5 meter en een breedte van 50 mm. Het neemt verder weinig ruimte in beslag doordat het op een rol zit. De kleur is groen en gaat dus volledig in je al groene tuin op. Echt een geweldig product en een ideale manier om klittenband te gebruiken.