Spring naar inhoud

Echtscheiding

Als het gaat om een echtscheiding komt er heel wat bij kijken. Indien u heeft besloten om te scheiden met uw partner, moet u rekening houden met een aantal zaken. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat de voorkeur van u en uw partner is. Het kan namelijk zo zijn dat u samen wilt scheiden van uw partner, of dat dit apart gebeurd. In beide gevallen is het aan te raden om een advocaat in te schakelen. Met het inschakelen van een advocaat maakt u het proces voor beide kanten makkelijker. Lees snel verder over het inschakelen van een advocaat bij een echtscheiding.

Echtscheiding

Echtscheiding advocaat

Er zijn verschillende soorten advocaten die allemaal een aparte expertise hebben. Bij het kiezen voor een advocaat bij een echtscheiding is het belangrijk dat de advocaat verstand heeft van personen- en familierecht. Bent u opzoek naar een advocaat in de buurt van Deventer? Dan is het zeker raadzaam om advies te vragen bij de advocaten van Ijssel advocatuur. Dit is een advocatenbureau die gespecialiseerd is in diverse soorten  rechtsgebieden, waaronder personen- en familierecht. Nadat u een advocaat heeft ingeschakeld, wordt er samen met u gekeken wat de beste oplossing voor u is.

Echtscheiding advocaat tarief

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een advocaat bij een echtscheiding? De prijs van een advocaat is natuurlijk doorslaggevend bij het kiezen van een advocaat. De prijzen die Ijssel advocaten hanteert heeft sterk te maken met de soort zaak en hoe lang de zaak duurt. Meestal is er sprake van een uurtarief dat 175 euro exclusief btw bedraagt. Bij Ijssel advocaten heeft u het voordeel dat u niet te maken heeft met bijkomende kosten zoals kantoorkosten. Uiteraard kan ook een vaste prijs worden afgesproken met het advocatenkantoor. Meer informatie over een advocaat bij een echtscheiding vindt u hier: http://www.ijsseladvocaten.nl/wat-wij-doen/1-personen-en-familierecht.